Arrenquen dies de disbauxa i alegria al Pla de Sta. Maria

Aquest cap de setmana el municipi celebra la Festa Major de les Neus. El dissabte tindrà lloc la tradicional pedregada de caramels

02 agosto 2018 10:51 | Actualizado a 02 agosto 2018 11:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La localitat del Pla de Santa Maria celebra la Festa Major que farà el tret de sortida amb la repicadissa de campanes, i seguirà un programa ple d’actes entre els quals no poden faltar el pregó, enguany a càrrec de l’actriu i cantant planenca Neus Pàmies. Cercavila de gegants i capgrossos, la setena edició del Correbars Planenc amb la xaranga Bandsonats i les tradicionals revetlles.

El castell de focs serà l’encarregat d’acomiadar aquesta edició de Festa Major

Abans d’aquests dies els veïns del Pla de Santa Maria escalfen motors i celebren la Festa de les Neus, considerada la festa major petita. Ho celebren durant el cap de setmana del 4 i 5 d’agost.

El dissabte xaranga matinera i, a la tarda, un programa atapeït amb la cercavila i la tradicional pedregada de caramels i un concert d’orgue a l’església romànica de Sant Ramon, a les vuit del vespre.

La principal característica d’aquesta festa és La Pedregada de Caramels, un acte durant el qual es llancen milers de caramels de tots els gustos, colors i tamanys des del balcó de l’Abadia.

La Festa de les Neus del Pla de Santa Maria és un vot de poble, una celebració d’agraïment a la Mare de Déu de les Neus per haver-los deslliurat de les terribles pedregades que malmetien, any rere any, les collites de vinya dels afores del municipi. L’Ajuntament del Pla de Santa Maria convida tothom a participar en tots els actes programats.

Comentarios
Multimedia Diari