Digitalització del fons documental de l'església de La Canonja

L’arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, i l’alcalde de La Canonja, Roc Muñoz, han signat un conveni de col·laboració aquest dimecres, dia 12 de setembre, al Palau arquebisbal.

12 septiembre 2018 17:21 | Actualizado a 13 septiembre 2018 18:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’arquebisbe de Tarragona, monsenyor Jaume Pujol, i l’alcalde de La Canonja, Roc Muñoz Martínez, han signat un conveni de col·laboració aquest dimecres al Palau arquebisbal.

El conveni, que s’executarà en dos anys, contempla la conservació i restauració 55 pergamins dels segles XV i XVII de la parròquia de Sant Sebastià de La Canonja.

Aquests pergamins, juntament amb el fons documental de la parròquia (segles XVIII-XX), integrat per manuals notarials, capítols matrimonials, testaments, llibres de confraries i altra documentació administrativa i econòmica de l’església, i els capbreus del cabiscol i el volum de Tarraconen praetensae matricitatis (segles XVII i XVIII) de l’Arxiu Capitular de la Catedral, seran digitalitzats.

Un cop digitalitzada tota aquesta documentació es podrà consultar a la pàgina web de l’Arxiu Històric Arxidiocesà de Tarragona.

Comentarios
Multimedia Diari