Les rates s’apunten a la festa de Sant Magí

18 agosto 2018 09:23 | Actualizado a 18 agosto 2018 09:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La nit del 14 d’agost i el matí del 15 han comptat amb unes noves festeres convidades. Tant al pla de la Seu com a la plaça de les Cols, al carrer de les Coques i al de la Civaderia, s’han apuntat les rates, com la que il·lustra aquest breu, un cop morta pels propietaris d’un establiment. Brutícia i males olors dels contenidors van ‘in crescendo’.

I a més a més, sabíeu que...

Triomfa la descoordinació en els edificis municipals

El 14 d’agost la Moixiganga diposità a la Casa de la Festa, espai municipal, el brancatge recollit per a l’enramada. Degudament retolat, sembla que el servei de neteja el féu desaparèixer. Tampoc ningú no va preveure la coincidència de l’assaig clau dels Xiquets dins l’ajuntament i la ballada de l’Esbart a fora. Caos als edificis municipals.

Els Xiquets i la Jove salven la nit de divendres
l Els actes nocturns per Sant Magí fan aigües. Més enllà de l’enorme pes de la iMAGInada i l’absència de cap ball o concert nocturn el 16, anit, si la pluja no les ha interrompudes, sense les activitats dels Xiquets i la Jove hauríem pogut quedar-nos a casa. Aquestes nits ja centrals s’assemblen cada cop més a la migradesa de l’etapa Recasens.
 

Comentarios
Multimedia Diari