Marta Gómez: «Em pujava l’adrenalina. Volia tornar-hi»

Com a guanyadora de la Watermelon Pool 2018, va ser una de les participants que es va haver de llançar a la piscina

18 agosto 2018 07:47 | Actualizado a 18 agosto 2018 07:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

«Molt contenta i agraïda». Així se sentia la Marta Gómez, guanyadora de la 5a edició de la Watermelon Pool que va tenir lloc ahir a la plaça Corsini, davant del Mercat Central.

L’animadora social va ser ahir una de les protagonistes del dia. Al ser la guanyadora del concurs, la Marta va participar en la jornada sent una de les escollides per ser tirada a la piscina. «En anys anteriors havia participat anant-ho a veure i llençant a la gent, però com a banyista, mai».

«Tenia por perquè no sabia com anava la cosa, però un cop fet em pujava l’adrenalina i volia tornar-hi, l’experiència és per a repetir». Així descriu la guanyadora el seu pas per la piscina.

La Marta va ser la guanyadora del concurs amb 12.705 vots i va triar l’Esplai Eskurri de Bonavista –un projecte que treballa per la inclusió social d’infants i joves–  per a destinar els diners recaptats amb els tiquets venuts a la piscina i els de la sindriada de després. «Ells són usuaris del Centre Cívic i a banda emocionalment tinc molt de vincle perquè fa anys que treballo amb ells i sé que els hi fa falta. Tot el que recaptem avui els hi anirà molt bé per poder encetar el curs».

La Watermelon Pool és una iniciativa organitzada pel Jordi Viñoles, conegut com ‘el Feriante’ i la Cooperativa Combinats, amb l’objectiu de remullar disfressats als TTV –Tarragonins de Tota la Vida–. «La gràcia de la Watermelon Pool és tot el procés de votació i participació, una festa que només es fa a Tarragona i que encara no s’ha copiat a cap lloc més», comenta Jordi.

La Cooperativa Combinats és l’encarregada de triar els participants. «Per a escollir a les persones que participen em baso en què aquestes persones siguin una ‘imatge de Tarragona’», explica en Jordi.
Petits i grans van participar en la jornada d’ahir. La Raquel i l’Aaron, una mare i el seu fill de Tarragona, van ser un d’ells: «Pensem que l’activitat està molt bé, no havíem vingut mai i ens ho hem passat molt bé participant junts».

Degut als aiguats de la tarda, l’activitat que s’havia de celebrar a partir de les sis de la tarda va quedar ajornada, a una data encara per confirmar. L’organització, d’acord amb totes les parts implicades, es va veure obligada a prendre aquesta decisió, ja que l’objectiu és recaptar la màxima quantitat de diners  per destinar-los a l’entitat benèfica triada.

Comentarios
Multimedia Diari