A licitació el servei de bar del Casal Municipal dels Garidells

L’adjudicació és per tres anys i l’establiment haurà d’obrir un mínim de sis dies a la setmana

16 enero 2022 19:40 | Actualizado a 17 enero 2022 05:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament dels Garidells ha tret a licitació el servei de bar del Casal Municipal, situat al número 2 de l’avinguda de Catalunya. El local disposa d’una barra i també hi ha la possibilitat de servei de taula. Pot vendre begudes, acompanyades o no de tapes, i entrepans.

El preu base de licitació ascendeix a un euro anual més IVA (21 per cent). L’adjudicatari estarà exempt de pagar la taxa de gestió de residus, tot i que té l’obligació de gestionar-los de manera exemplar per reciclar correctament.

L’horari mínim d’obertura –a millorar a proposta del licitador– serà de dilluns a divendres, diumenge i festius de nou del matí a una de la tarda i de cinc de la tarda a vuit del vespre, mentre que els dissabtes és de nou del matí a dues de la tarda i de cinc de la tarda a nou del vespre, amb un màxim d’un dia de festa laboral, que no podrà ser en cap de setmana.

L’horari podrà ser modificat a requeriment de l’Ajuntament com a conseqüència de l’organització d’actes de confluència pública en el qual sigui necessari el funcionament d’aquest servei. L’adjudicatari disposa de quinze dies naturals de vacances a l’any.

Els serveis a oferir

Els serveis a prestar de caràcter obligatori són de cafeteria i begudes fredes i calentes, d’entrepans, cuidar del bon ordre del servei i neteja de les dependències –tan interiors com exteriors i zona d’influència– i prendre les mesures sanitàries que la legislació vigent estableixi. A part de l’Ajuntament, qualsevol ens supramunicipal podrà realitzar inspeccions periòdiques sense avis previ.

Comentarios
Multimedia Diari