Más de Camp

Albinyana impulsa el concurs literari Joan Perucho

A més de potenciar l'escriptura recorda la figura de l'escriptor

Diari de Tarragona

Whatsapp
El libro Petita història de Joan Perucho.

El libro Petita història de Joan Perucho.

L’Ajuntament d’Albinyana impulsa una nova edició del concurs literari Joan Perucho. L’objectiu és fomentar la creació literària, homenatjar a l’escriptor Joan Perucho i celebrar de la Diada de Sant Jordi al municipi.

El proper mes d’abril, també s’aprofitarà per presentar el llibre «Petita història de Joan Perucho», amb textos de Julià Guillamon i dibuixos de Pilarin Bayés, que va ser distribuït a tots els nens i nenes del municipi a les passades festes nadalenques.

Per enguany també hi ha prevista l’edició d’un llibre amb tots els treballs guanyadors de les 20 edicions del concurs celebrades fins ara.

El tema de les obres pel concurs literari és lliure. Els gèneres literaris podran ser: poesia o narració breu. No podran tenir una extensió superior als cinc fulls DIN A4.
Hi haurà 4 categories: aleví: fins a 9 anys. Infantil: de 10 a 12 anys. Juvenil: de 13 a 17 anys. Adults: A partir de 18 anys.

El termini de lliurament de les obres finalitzarà el dia 12 d’abril de 2021.

Noticias relacionadas:

- La Arcadia que no pudo serhttps://www.diaridetarragona.com/costa/Baix-Peneds-la-Arcadia-que-no-pudo-ser-20190414-0017.html

- Perucho y el Baix Penedèshttps://wp.diaridetarragona.com/tarragona/Lany-fantasmagric-de-Perucho-20200617-0058.html?fbclid=IwAR0xaUm6bVHp_F6ZZCo6qSh4h3qTHbDrGhC3KNGtOnxOIMsSoCh7-xFVDpw

- Un diario con historiahttps://www.diaridetarragona.com/costa/El-diario-de-la-guerra-carlista-oculto-durante-mas-de-un-siglo-en-un-tejado-de-Albinyana-20201216-0054.html

Temas

Comentarios

Lea También