Tallada la N-240 a Valls per un camió bolcat

Portava un contenidor i aquest matí dues grues l'estant intentant aixecar

01 marzo 2021 08:47 | Actualizado a 01 marzo 2021 11:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un camió que portava un contenidor ha bolcat, a primera hora d'aquest matí, en una de les rotondes d'entrada a Valls. El conductor ha resultat il·lès. A quarts de deu han començat les tasques de retirada del vehicle i la càrrega, la qual cosa pot comportar restriccions en la circulació. A quarts d'onze la N-240 està tallada i el trànsit es desvia per l'interior de la població.

L'accident ha tingut lloc en el punt quilomètric 17,300 de la carretera N-240, a la primera rotonda abans d'arribar a la capital de l'Alt Camp. Des d'aquí es pot seguir per la mateixa carretera, anar cap a la C-37 o cap al nucli urbà pel Portal Nou.

El vehicle volia continuar cap a la N-240 quan, a la sortida de la rotonda, ha bolcat lateralment, quedant el vehicle fora de la calçada.

Una dotació dels bombers de Valls s'ha traslladat al lloc. ha hagut de tapar una petita fuita de gasoil del dipòsit del camió.

No hi ha hagut ferits i dins el contenidor havia pasta de paper.

Un altre accident a Valls

Per una altra part, a les 21.38 hores d'ahir diumenge es va produir un altre accident de trànsit a Valls, en aquest cas al nucli urbà.

Van xocar dos turismes al carrer del Tren, afectant un altre que estava aparcat. No hi va haver ferits.

Una dotació de bombers va acudir al lloc dels fets.

Comentarios
Multimedia Diari