Bolca un camió carregat de bales de cartró a la Riba

Una grua va intentar retirar-lo ahir i el vehicle pesant va bolcar-se encara més. Aquesta tarda s'ha tallat la carretera per retirar-lo

16 noviembre 2021 16:26 | Actualizado a 16 noviembre 2021 17:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La carretera C-240z, que uneix la Riba amb Vilaverd, es troba tallada aquesta tarda per la retirada d'un camió accidentat ahir. Quan una grua va intentar aixecar-lo, el vehicle encara va bolcar més.

L'accident va tenir lloc a les 13.38 hores en el punt quilomètric 31. El camió circulava sentit Vilaverd quan, abans de la corba per traspassar el pont sobre el riu Francolí, se sortí de la carretera.

En rebre's l'avís, quatre dotacions de bombers -dels parcs de Valls, Montblanc, Alcover i de la Regió d'Emergències- van anar al lloc. No hi era el conductor -va ser localitzat a les 13.58 hores-.

El vehicle, que transportava bales de cartró, va quedar abalisat. Una grua va intentar aixecar-lo, però el camió encara va bolcar més a la cuneta.

Poc després de les tres d'aquesta tarda, s'ha tallat la via ja que han començat les tasques de retirada de la càrrega, que ha estat portada a un altre camió. Seguidament, estava previst que les grues aixequessin el camió per retirar-lo. Mentre ha durat l'operació, una patrulla dels Mossos ha estat en el lloc.

Comentarios
Multimedia Diari