Trobada sana la dona desapareguda a la Bisbal del Penedès

Els amos d'una masia l'han localitzat i han alertat els equips d'emergències

28 agosto 2021 17:54 | Actualizado a 29 agosto 2021 15:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Final feliç en la recerca de la dona desapareguda a la zona de la Bisbal del Penedès. A primeres hores d'aquesta tarda ha estat localitzada pels residents d'una masia de la zona. Es trobava bé de salut.

L'ampli dispositiu de recerca va començar ahir dissabte a la tarda a la zona de la Bisbal del Penedès per intentar localitzar una dona desapareguda des del passat dimarts. Els esforços es concentraven en aquest indret després d'haver-se trobat el seu vehicle.

La denúncia per a la desaparició es va posar el passat dimarts a la comissaria dels Mossos de Sabadell. Es tracta d'una dona de 36 anys i amb domicili a Sant Quirze del Vallès.

A primeres hores de la tarda d'ahir, una patrulla dels agents rurals va localitzar el vehicle de la desapareguda al camí vell de l'ermita de Santa Cristina.

A partir d'aquí, poc abans de les quatre de la tarda, es va muntar un ampli dispositiu de recerca. Bombers ha mobilitzat nou dotacions terrestres, amb unitats com el Grup Operatiu de Suport (GROS), el Grup Actuacions Especials (GRAE), el Grup d'Estructures Col·lapsades (GREC) i la unitat canina. També un helicòpter.

Per la seva part, els Mossos van enviar diferents patrulles així com un helicòpter i la unitat canina. També participen en la recerca agents rurals.

El punt de partida de la recerca en el punt quilomètric 16,900 de la carretera C-51, que va del Vendrell a Valls pel Coll de Santa Cristina.

Aquest matí de diumenge ha continuat la recerca. Finalment, cap a dos quarts d'una de la tarda els propietaris d'una masia han vist la dona en un camí d'accés a la finca. Després d'acollir-la,  han avisat els equips d'emergència.

La dona ha estat portada fins el lloc on estava una ambulància. Durant la primera assistència han vist que estava bé. Tot i així, l'han evacuat a l'Hospital del Vendrell per fer-li una revisió millor.

Comentarios
Multimedia Diari