Condemnat a 720 euros de multa per anar a 224 km/h a Montblanc

El conductor, un ciutadà francés que circulava per l’AP-2, s’ha conformat també amb la retirada de vuit mesos del carnet

03 abril 2021 18:03 | Actualizado a 04 abril 2021 06:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un conductor que fou enxampat circulant a 224 quilòmetres per hora per l’autopista AP-2 al seu pas pel terme municipal de Montblanc s’ha conformat amb una pena de multa de 720 euros i la retirada del carnet de conduir durant vuit mesos. El processat, un ciutadà francès que no té residència a Espanya, va ser detingut i portat al Jutjat de Guàrdia de Valls. Allí, el fiscal demanava inicialment el pagament de 1.080 euros de multa i la retirada del carnet durant un any. Però com el processat estava disposat a reconèixer els fets, el Ministeri Públic va rebaixar un terç la pena.

El passat 16 de març, els Mossos d’Esquadra havien muntat un control de velocitat a l’autopista AP-2, concretament en el punt quilomètric 190,500, uns dos quilòmetres abans d’arribar a la sortida de Montblanc. A les 12.02 va passar un turisme Mercedes CLA i el radar detectà que circulava a una velocitat de 224 quilòmetres per hora, quan el límit establert és de 120. Una patrulla del sector de Trànsit de Montblanc va interceptar el turisme en el punt quilomètric 208,500, a la sortida del Pla de Santa Maria.

Els agents van identificar el conductor –que anava acompanyat d’una dona– i li van fer les proves de detecció d’alcohol i drogues, donant un resultat negatiu. El van detenir acusat d’un delicte contra la seguretat vial per superar en 80 quilòmetres per hora el límit de velocitat –en ser una via interurbana–.

Comentarios
Multimedia Diari