Más de Camp

Contrarellotge per la Bosch del Penedès

S'esperen el detalls de tres inversors interessats en la planta de Castellet

ACN

Whatsapp
La planta de Bosch a Castellet.

La planta de Bosch a Castellet.

Noticias relacionadas:

- Un palo para la industria del Penedès

- Saint Gobain, Bergé... un asangría amenazante

- Baix Penedès. "Hasta aquí hemos llegado"

- "Soy cristalero"

La direcció de l’empresa Bosch ha accedit a «flexibilitzat» el calendari de venda de la fàbrica de Castellet i la Gornal (Alt Penedès) i seguirà negociant. El 30 de setembre, era la data fixada inicialment com a límit per tancar l’acord amb un nou inversor.

Empresa i treballadors s’han emplaçat ara a una reunió «no més enllà de dues setmanes» per poder analitzar propostes «fermes» i «el més avançades possibles» per part dels inversors interessats. 

Es tracta d’almenys tres propostes que han arribat als despatxos de Bosch.  Una que es va presentar tot just fa una setmana i dues altres opcions que «estan més avançades"

Reindustrialització

La comissió de reindustrialització, amb Generalitat, treballadors i empresa es va reunir dimarts de forma extraordinària amb la presència dels més alts directius de la companyia, com el director general de Bosch, Frederic Boumaza i el president de Bosch a Espanya, Javier Gonzalez Parella.

Plantada en la fàbrica de Bosch a Castellet.

Bosch aturarà la seva activitat a la planta penedesenca el 30 de novembre i les negociacions per a una teòrica reindustrialització avancen ara a contrarellotge. 

Tot i que l’empresa havia condicionat una possible venda a tenir l’acord lligat abans del 30 de setembre, en la reunió s’ha acordat seguir parlant més enllà d’aquest dijous.

En les pròximes setmanes hi haurà tres inversors que presentaran amb més detall les seves ofertes, tant en termes econòmics com d’ocupació. En aquest sentit, els treballadors demanen a Bosch que «reconsideri» les seves pretensions econòmiques per facilitar l’acord.

Temas

Comentarios

Lea También