Desallotjades tres famílies de Valls en ensorrar-se un edifici

L'Ajuntament havia requerit a la propietat que garantís la seguretat de l'immoble

24 octubre 2021 15:35 | Actualizado a 24 octubre 2021 15:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tres famílies de Valls van haver de ser desallotjades, dissabte a la nit, en enfonsar-se un edifici. No hi va haver ferits però l'Ajuntament ja havia requerit al propietari perquè garantís la seguretat de l'habitatge.

Els fets van passar a les 20.21 hores en un edifici abandonat situat a la confluència dels carrers dels Metges i del Carme. Els enderrocs de la façana van caure a la via pública en el moment que no passava ningú per l'indret.

Dues dotacions de bombers van anar al lloc a revisar l'immoble, junt amb Policia Local i Mossos d'Esquadra.

Es va decidir evacuar els inquilins del número 9 del carrer dels Metges, un edifici de planta baixa i dos superiors, així com també els del número 26 del carrer del Carme. En total set persones.

Els dos carrers van quedar tallats al trànsit tant de vehicles com de persones. A quarts de dotze els serveis d'emergència es van retirar del lloc.

Avui diumenge han seguit els treballs d'inspeccions tècniques i actuacions per garantir la seguretat, segons ha informat l'Ajuntament. Aquest ja havia instruït expedients de ruïna i requeriments a la propietat perquè actués i garantís la seguretat de l'immoble.

Comentarios
Multimedia Diari