Detinguda una conductora èbria després de causar un accident a Vallmoll i fugir

L'arrestada té 21 anys i és veïna d'Altafulla. Va donar una taxa d'alcohol quasi el doble del permès

05 agosto 2021 10:35 | Actualizado a 05 agosto 2021 11:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una jove de 21 anys i veïna d'Altafulla ha estat detinguda a primeres hores d'aquest matí pels Mossos d'Esquadra per haver provocat un accident de trànsit a Vallmoll i haver fugit del lloc. Quan fou localitzada a la Secuita, una hora després, va donar positiu a la prova d'alcoholèmia.

Els fets van passar a les 5.50 hores d'avui dijous a la carretera N-240, a l'alçada de la cruïlla amb la carretera T-223, que va cap a la Secuita.

Una trucada al telèfon d'emergències 112 alertava de l'accident i que el vehicle responsable havia fugit del lloc. Una patrulla de Trànsit dels Mossos d'Esquadra va anar a l’indret. Quan va arribar, el personal de l'ambulància ja estava atenent el conductor de l'altre vehicle, que estava ferit.

El conductor ferit va afirmar que circulava cap a Vila-rodona, quan en arribar a la cruïlla un turisme que anava en direcció contrària va girar a l'esquerra, tot i no tenir preferència de pas i va col·lidir amb el seu. I que seguidament l'infractor havia fugit.

Gràcies a la seva declaració i a les d'altres testimonis, es va saber que el turisme fugit era de color blanc i possiblement un Seat Leon.

Les patrulles policials van començar a buscar-lo per la zona. Finalment, una hora després, van localitzar-lo a l'aparcament situat al costat de l'Escola Guillem de Claramunt, a la Secuita, amb la seva conductora a l'interior. El cotxe presentava importants danys a la part davantera i en una de les rodes del davant.

Per la seva part, la conductora tenia símptomes d'anar sota la influència de begudes alcohòliques. Va donar una taxa de 0,57, quasi el doble del límit permès. Va quedar detinguda acusada dels delictes de conduir sota els efectes de l'alcohol, imprudència greu amb resultat de lesions i abandonar el lloc de l'accident.

Comentarios
Multimedia Diari