Detingut a Valls un fugitiu que no havia tornat a la presó de Lledoners

Havia estat condemnat per delictes de lesions i maltractaments en l’àmbit de la violència de gènere, conducció sota els efectes de l’alcohol i les drogues i delictes contra el patrimoni

16 abril 2021 08:17 | Actualizado a 16 abril 2021 13:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Agents del Grup de Recerca de Fugitius dels Mossos d'Esquadra han detingut a Valls un home que constava com a escapolit en no haver retornat al centre penitenciari on estava.

L'arrestat és un home de 35 anys, de nacionalitat espanyola, natural dee Reus i amb el darrer domicili a Valls, per quatre ordres judicials de detenció vigents.

L’home havia sortit de presó per un permís ordinari el mes de desembre de l’any passat i no havia retornat al centrepenitenciari de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada. En aquest sentit, l’investigat complia pena de presó per delictes de lesions i maltractaments en l’àmbit de la violència de gènere, conducció sota els efectes de l’alcohol i les drogues i delictes contra el patrimoni, fets delictius que hauria comès a Reus

Al febrer, les gestions policials van permetre al Grup de Recerca de Fugitius ubicar el fugitiu a Jerez de la Frontera, a casa d’uns familiars de la parella sentimental que tenia en aquell moment.

Quan els investigadors estaven realitzant les gestions per dur a terme un operatiu policial per poder-lo detenir es van assabentar que la parella s’havia barallat i que, com a conseqüència d’aquest fet, ell havia retornat sol a Catalunya.

Novament els investigadors el van poder localitzar i van constatar que tenia una nova relació sentimental amb una dona bastant més gran que ell, la qual li donava cobertura i li proporcionava un amagatall al seu domicili de Valls.

En poc temps i abans de poder coordinar un nou operatiu policial, el fugitiu va tornar a canviar de parella, una altra dona de Valls. I com en les ocasions anteriors l’home es va refugiar al seu domicili, d’on no en sortia gairebé per a res.

Finalment dijous de la setmana passada, els mossos van establir un dispositiu a la capital de l’Alt Camp, van aconseguir detenir l’home en un domicili del cèntric carrer Avenir i retornar-lo al centre penitenciari on estava complint pena de presó.

Comentarios
Multimedia Diari