Detingut per amenaçar l'amo d'un bar i causar danys a l'establiment

El sospitós va ensenyar fins i tot un matxet

24 noviembre 2021 17:26 | Actualizado a 24 noviembre 2021 17:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d'Esquadra han detingut avui dimecres un home acusat d'haver amenaçat el propietari d'un bar de Valls i haver causat danys a l'establiment. El sospitós és un ciutadà algerià de 33 anys, veí de la capital de l'Alt Camp i sense antecedents policials.

Els fets es remunten a les onze de la nit del passat dia 15 en un bar situat al carrer Esperanto. Allí estava el sospitós, que es trobava alterat i va començar a beure. Va increpar l'amo perquè, segons ell, no el tractava bé.

L'individu va marxar de l'establiment sense pagar. Al cap de 15 minuts van tornar, quan la porta estava baixada.

El sospitós van començar a donar cops a la porta, a cridar i a amenaçar de mort. Fins i tot va ensenyar un matxet. A l'interior del local havia més clients.

La situació no va anar a més i al dia següent l'afectat va denunciar els fets als Mossos. Els va dir que si el tornava a veure el reconeixeria perquè l'havia vist altres vegades.

Avui, a les 12.35 hores, els Mossos han rebut una trucada de l'afectat. Estava al Pati i havia vist el sospitós. Una patrulla ha anat a aquest indret cèntric i ha localitzat l'assaltant. Està acusat d'un delicte d'amenaces i danys. A més, se l'ha denunciat per portar una navalla.

Comentarios
Multimedia Diari