Dos ferits en un xoc frontal a la C-14 a Vilaverd

L'accident ha provocat cues de sis quilòmetres en els dos sentits

02 noviembre 2021 10:05 | Actualizado a 02 noviembre 2021 11:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Dos ferits és el balanç d'un xoc frontal entre dos vehicles que ha tingut lloc a primeres hores d'aquest matí a la carretera C-14 al seu pas pel terme municipal de Vilaverd.

L'accident s'ha produït minuts després de les vuit en el punt quilomètric 31. S'han vist implicats una furgoneta i un turisme.

En cadascun dels vehicles hi anava una sola persona.

Tot i que inicialment s'alertava que un dels conductors estava atrapat, quan han arribat les tres dotacions de bombers -dels parcs de Montblanc, Valls i de la Regió d'Emergències- han comprovat que no era així.

Els dos conductors han resultat ferits menys greus. El de la furgoneta ha estat evacuat al Pius Hospital de Valls i l'altra, a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

El Servei Català de Trànsit ha informat que s'han format un total de sis quilòmetres de retencions, comptant els dos sentits.

Tres accidents causats per porcs senglars

Durant ahir a la nit es van produir tres accidents causats per la irrupció de porcs senglars a la calçada.

Un d'ells es va produir a les 20.25 hores d'ahir diumenge en el punt quilomètric 202 de l'autopista AP-2, al terme de Cabra del Camp.

Una motocicleta que circulava sentit Barcelona va topar amb l'animal. Una dotació de bombers del parc de Montblanc va anar al lloc a atendre el ferit, que fou evacuat al Pius Hospital de Valls.

En els altres dos accidents s'hi van veure implicats un sol vehicle i no hi va haver ferits.

Un tingué lloc minuts després de les deu de la nit al quilòmetre 1 de la carretera TV-2126, a Bellvei.

El segon, al cap d’un minut, va tenir com a escenari el quilòmetre 5,500 de la carretera TV-3022, al terme municipal del Perelló.

Comentarios
Multimedia Diari