Els Xiquets de Valls celebren les Festes Anyals

La Colla Joves ha finalitzat la seva programació aquest cap de setmana que ha culminat amb l’actuació castellera de dissabte

28 noviembre 2021 18:40 | Actualizado a 29 noviembre 2021 06:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Xiquets de Valls celebren aquests dies la seva Festa Anyal amb inifinitat d’activitats de germanor i trobada. La Colla Joves Xiquets de Valls just acaba de finalitzar aquesta celebració que ha tingut dos caps de setmana intensos que van culminar aquest dissabte amb l’actuació castellera. La Colla Vella dels Xiquets de Valls, per la seva banda, escalfa ja els motors per iniciar la seva celebració aquest proper cap de setmana.

Tot i que han estat unes festes atípiques, la Comissió de Festes de la Colla Joves va organitzar dos caps de setmana d’actes, adaptats a l’actual situació pandèmica que, «han servit per fer colla, enguany més necessari que mai», explica al Diari la presidenta de la Colla Joves, Montse Solé.

«Estem molts contents de la participació en tots i cadascun dels actes i molt agraïts a totes les persones que han posat el seu granet de sorra per fer possibles les Festes Anyals 2021», afegeix.

Un dels moments més destacats va ser l’actuació castellera que va tenir lloc aquest dissabte. El vent que bufava va impossibilitar fer la al Kurasal, com estava previst i es va fer al local de la colla, on es va poder veure un 3 de 7, un 4 de 7 amb el pilar descarregat, després d’un intent desmuntat, i un 5 de 7 carregat, per acabar amb un pilar de 5.

Després, ja si al Kursaal es va fer un dinar de germanor que ha substituït el tradicional sopar de gala, amb espectacle i ball. «Hem trobat oportú fer aquest format, amb la situació actual», diu Solé. Des de la colla també es destaquen els pregoners d’enguany, una tasca que ha dut a terme el personal del CAP i del Pius Hospital en reconeixement a la seva feina durant la pandèmia. «Ells van ser una part implicada en la prova pilot de Sant Joan, que va ser una injecció de moral pels castellers», assegura la presidenta.

La Colla Vella, aquesta setmana

Aquest proper cap de setmana serà la Colla Vella dels Xiquets de Valls qui celebrarà la seva Festa Anyal que tindrà lloc entre el 3 i el 12 desembre, amb moltes activitats programades. Destaca el concert del proper dissabte a la sala Red Star de Valls, amb Pirat’s Sound Sistema, Maio, Insershow i Dj convidat. L’endemà el Kursaal acollirà l’esmorzar d’arengada, un espectacle infantil, sopar i ball amb l’orquestra Mitjanit, fins la matinada.

El cap de setmana següent, tindrà lloc l’actuació de les festes de la colla, al local, dissabte dia 11 a les 18.30, seguit del sopar popular, entre d’altres actes.

Comentarios
Multimedia Diari