Más de Camp

Els comerços de Valls premiaran els clients amb viatges i entrades de cinema

Del 21 de juny al 4 d’agost, les compres superiors a 10 euros permetran obtenir una bossa de tela per després participar en un concurs a les xarxes socials per accedir als premis

JÚLIA GIRIBETS

Whatsapp
La campanya es va presentar ahir amb els agents implicats. FOTO: J. G.

La campanya es va presentar ahir amb els agents implicats. FOTO: J. G.

Comprar al comerç local de Valls tindrà premi aquest estiu. Del 21 de juny al 4 d’agost es posa en marxa la campanya comercial ‘A Valls s’hi compra de cine’, que pretén dinamitzar els negocis locals i premiar els clients amb viatges o entrades de cinema.

La dinàmica per poder participar és senzilla i consta de dues fases. Per una banda, fent un mínim de dues compres de 10 euros en establiments diferents, se segellarà una butlleta que permetrà obtenir una bossa de tela «amb una edició especial de quilòmetre zero, produïda a Valls», explica el regidor de Comerç, Òscar Peris. El disseny de la peça ha anat a càrrec de la vallenca Berta Artigal i l’elaboració l’ha fet l’empresa local Tacatà. Les bosses es podran obtenir presentant les butlletes a l’Oficina de Turisme de Valls.

A partir d’aquest moment, comença la segona fase de la campanya, que consta d’un concurs fotogràfic a través de les xarxes socials i que pot portar directament als premis.

Fotografies de cinema

Aquelles persones que tinguin la seva bossa podran penjar imatges a Instagram amb una etiqueta especial de la campanya reproduint escenes mítiques de pel·lícules en els llocs de la ciutat que creguin oportuns. Les quatre fotografies més votades tindran premi «en un dels sectors que ha patit molt durant la pandèmia, com són els viatges», recorda Peris. Per trencar el gel, membres del Grup del Teatre Principal de Valls ja han recreat algunes fotografies icòniques per inspirar els participants.

Cadascuna de les quatre persones guanyadores disposarà de 300 euros per gastar en les agències adherides a la campanya.

Les següents imatges més votades rebran 25 entrades dobles pels cinemes JCA de Valls i dos menús complets de dues begudes i crispetes grans.

Aquests dies estan començant les adhesions dels establiments vallencs per participar en la campanya i també s’han creat uns vinils que estaran enganxats al terra dels carrers amb un codi QR on es podrà veure la informació per optar als premis.

Per la seva banda, la presidenta de Comerç de Valls, Rosa Baseda, assegura que amb aquesta campanya «estem intentant moure aquells punts que més han patit durant els tancaments, com són el sector dels viatges i dels cinema». Pel que fa a la represa de l’activitat comercial, Baseda assegura que el comerç «està tocat ,però som lluitadors i ens apuntem a totes les idees que ens donen per tirar endavant».

Temas

Comentarios

Lea También