Els pregoners de l'Arboç seran l'equip sanitari del CAP

És un reconeixement als que lluiten contra l'epidèmia

10 agosto 2021 16:29 | Actualizado a 10 agosto 2021 16:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El personal de l’equip sanitari del Centre d’Assistència Primària (CAP) de l’Arboç seran els pregoners de la Festa Major 2021

D’aquesta manera, la vila ret homenatge a totes aquelles persones que han estat a primera línia de la lluita contra la pandèmia de la Covid-19 i que han protegit ales vides de moltes persones de l’embat de la pandèmia. 

L’Àrea Bàsica de Salut del Baix Penedès interior està integrada pels municipis de l’Arboç, Banyeres del Penedès, Llorenç del Penedès i Sant Jaume dels Domenys.

Divendres 20 d'agost
El pregó, que es preveu emotiu, tindrà lloc el divendres 20 d’agost a 2/4 de 8 del vespre. D’aquesta manera es donarà el tret de sortida a una Festa Major de l’Arboç.

Seà una festa atípica, marcada per les restrictives mesures anti-Covid-19. Les cercaviles seran substituïdes per exhibicions folklòriques estàtiques i es podran gaudir des de varis puntsdel poble amb el públic assistent assegut amb la distància de seguretat i les mesures higièniques estipulades per la normativa vigent. 

En els propers dies l’Ajuntament de l’Arboç informarà sobre les ubicacions i aforament que hi haurà en cada punt estàtic d’actuació de les entitats folklòriques.

Dos dels actes més concorreguts de la Festa Major s’han hagut de suspendre. La diada Castellera i La Carretillada, previstes inicialment pel diumenge 22 d’agost, no es podran celebrar.

Comentarios
Multimedia Diari