Ferit un motorista a Valls

Hi ha hagut altres accidents de trànsit a l'Espluga de Francolí, Vimbodí, Alió i la Bisbal del Penedès

25 septiembre 2021 15:12 | Actualizado a 25 septiembre 2021 15:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un motorista ha resultat ferit en un accident de trànsit que ha tingut lloc aquesta matinada al nucli urbà de Valls.

Els fets han passat a les 00.21 hores a la plaça de la Creu, a la rotonda que hi ha a la carretera del Pla.

La víctima estava conscient. Una dotació de bombers del parc de Valls ha acudit al lloc i ha ajudat a portar el ferit fins a l'ambulància del SEM, que ha evacuat la persona al Pius Hospital de Valls.

Aquest no ha estat l'únic accident de trànsit que hi ha hagut a les darreres hores a la zona, segons el Servei Català de Trànsit. Ahir a la nit, a les 23.38 hores, un turisme va xocar contra un porc senglar. Els fets van tenir lloc en el punt quilomètric 31,800 de la carretera C-51, del Vendrell a Valls, al terme d’Alió. Només hi ha va haver danys materials.

A la mateixa carretera però en el quilòmetre 15,100 avui s'ha produït un altre accident. Ha estat a les 5.54 hores al terme de la Bisbal del Penedès. Un vehicle s'ha sortit de la via. No hi ha hagut ferits.

També avui però a les 8.40 hores hi ha hagut un fregament lateral entre dos vehicles en el punt quilomètric 184 -sentit Barcelona- de l'autopista AP-2, al terme de Vimbodí i Poblet. Els sis ocupants han resultat il·lesos.

I finalment, també a la Conca de Barberà però al terme de l'Espluga de Francolí s'ha produït una topada entre dos vehicles a un quart de dues de la tarda en el quilòmetre 0,100 de la carretera T-232, que va cap a Senan. S'ha tractat d'un xoc frontolateral.

Comentarios
Multimedia Diari