Ferits dos motoristes en dos accidents a Alcover i Sarral

Les dues víctimes han patit ferides "menys greus"

05 junio 2021 14:32 | Actualizado a 05 junio 2021 14:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Dos accidents de motocicleta han tingut lloc aquest matí de dissabte al Camp de Tarragona, concretament a les comarques de l'Alt Camp i la Conca de Barberà. En els dos casos, només s'ha vist implicat un sol vehicle. Els afectats han patit ferides "menys greus".

El primer accident ha tingut lloc minuts abans de dos quarts de dues de la tarda en el quilòmetre 18 de la carretera C-14, al terme municipal d'Alcover.

El motorista circulava sentit Reus quan ha perdut el control del vehicle. Al lloc han acudit dues patrulles dels Mossos d'Esquadra, que han tallat un dels dos carrils a la circulació ja que estava ocupat pels vehicles d'emergència.

També s'han mobilitzat dues dotacions de bombers -dels parcs d'Alcover i Valls-, però no ha estat necessària la seva intervenció.

Les dues unitats del SEM han evacuat el ferit a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

A la Conca de Barberà

Una hora més tard, però a la Conca de Barberà, tenia lloc el segon accident. Ha ocorregut en el punt quilomètric 9 de la carretera local TP-2311, que uneix el Pla de Santa Maria amb Sarral.

Una moto ha patit una sortida de via. Bombers ha mobilitzat dues dotacions dels parcs de Sarral i Montblanc.

Per la seva part, el SEM ha enviat dues unitats, que han evacuat el ferit el Pius Hospital de Valls.

Al Baix Penedès

A la matinada, al terme municipal de Llorenç del Penedès, un vehicle s'ha sortit de la calçada a la carretera TP-2124, que va de l'Arboç a Llorenç. El balanç ha estat d'una persona ferida lleu.

Comentarios
Multimedia Diari