Ferit greu un dels ocupants de dos cotxes en un accident a la C-14 a Montblanc

Va ser traslladat en helicòpter al Hospital Joan XXIII, mentre que els altres tres ocupants van resultar ferits lleus. L'accident va provocar retencions dvehícles i'entre 2-3 quilòmetres i es va desviar el trànsit

07 agosto 2021 17:35 | Actualizado a 08 agosto 2021 09:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El xoc frontal entre dos vehicles en el punt quilomètric 33 de la C-14, entre Montblanc i Vilaverd, va implicar aquest dissabte a quatre persones, de les quals una va resultar ferida greu i va ser evacuada amb helicòpter a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Segons expliquen fonts consultades dels Bombers de la Generalitat i de trànsit, dels altres tres afectats que ocupaven els vehicles dos van resultar ferits lleus que van ser donats d'alta al mateix lloc dels fets. L'accident va generar llargues cues d'entre 2-3 quilòmetres de distància en els dos sentits de la marxa que van obligar a desviar el trànsit.

El xoc entre els dos cotxes va tindre lloc sobre un quart de 7 de la tarda per motius que encara es desconeixen. En un dels vehicles viatjaven tres ocupants, i en l'altre un de sol, segons les mateixes fonts. Els sanitaris van atendre els ocupants dels vehicles al lloc dels fets abans que un d'ells fos traslladat a l'hospital. 

En l'accident van intervindre dues dotacions dels bombers, dues dotacions d'agents dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies dels sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Comentarios
Multimedia Diari