Formació a La Bisbal per ajudar a trobar feina

Dins del Projecte Integra'ls

14 abril 2021 15:36 | Actualizado a 14 abril 2021 15:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Regidoria de Benestar Social i el Servei d’Ocupació de la Bisbal del Penedès (SOM Bisbal) han engegat una formació gratuïta adreçada a les persones usuàries del Rebost Solidari amb l’objectiu de dotar d’eines per a la recerca activa de feina les persones en situació vulnerable. 

La formació s’emmarca dins del projecte Integra’ls, que té la finalitat d’integrar laboralment les persones amb dificultats físiques, intel·lectuals, mentals i socials. Les classes tindran una durada total de 21 hores i es faran de forma virtual, com a mesura de prevenció, per la situació de pandèmia actual.

El Rebost Solidari és el servei que ofereix aliments bàsics, de forma temporal, a les persones que passen per una situació de dificultat econòmica. 

Per la iniciativa s’han iniciat converses individualitzades amb tots els usuaris del Rebost Solidari per conèixer la seva situació i els seus perfils socials i laborals.

La formació va a càrrec de l’empresa Creixem Formació i tindrà un cost de 2.331€ per a l’Ajuntament. En tractar-se d’una formació emmarcada dins del projecte Integra’ls també compta amb una empresa d’inserció laboral i amb la col·laboració de diverses empreses del territori per facilitar el procés de recerca de feina i inserció laboral.

Comentarios
Multimedia Diari