Fuig després de tenir un accident a Alcover i deixar-se la placa de matrícula

El jove, que fou detingut per donar positiu a la proba d'alcoholèmia, va xocar contra un turisme i un camió de la brossa que estaven aparcats

09 diciembre 2021 11:40 | Actualizado a 09 diciembre 2021 13:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir dijous un jove de 21 anys i veí d'Alcover, acusat de conduir sota la influència de begudes alcohòliques. Va fugir després de patir un accident de trànsit al nucli urbà d'aquest municipi de l’Alt Camp.

Els fets van tenir lloc a les 6.33 hores. Els Mossos d'Esquadra reben l'avís d'un accident al carrer de la Muralla Anselm Clavé. Segons l'alertant, un turisme havia xocat contra un cotxe i un camió de la brossa que estaven aparcats, i que seguidament va fugir del lloc. Però degut a l'impacte es va deixar una de les plaques de matrícula al lloc.

Dues patrulles dels Mossos d'Esquadra de Trànsit van anar a l'indret. Van comprovar que una de les plaques de matrícula del vehicle fugit havia quedat enganxada en el para-xocs posterior d'un turisme.

Uns testimonis van dir que havien vist el conductor fugint amb el seu vehicle sentit Prades. Van facilitar una descripció del jove així com el model del vehicle.

A partir d'aquest moment van començar a buscar el vehicle fugir, amb l'ajuda dels vigilants municipals d'Alcover. A les 7.32 hores, els agents van aconseguir identificar l'autor. Vint minuts més tard van trobar el cotxe en un descampat. Estava amagat en un carrer a prop de l'avinguda de Maria.

El turisme estava tancat i amb danys estructurals davant i al lateral. Li mancava la placa de matrícula de davant.

Els agents van seguir la recerca i finalment van localitzar el conductor a prop del carrer Unió. Va donar una taxa d'alcoholèmia de 0,70.

Comentarios
Multimedia Diari