Más de Camp

Incendi forestal al costat de la carretera d'accés a Querol

Aquesta tarda hi ha hagut altres incendis de vegetació a Montblanc, Tortosa i Ginestar

Àngel Juanpere

Whatsapp
Imatge dels vehicles de bombers al foc de Querol. Foto: Bombers de Santa Coloma de Queralt

Imatge dels vehicles de bombers al foc de Querol. Foto: Bombers de Santa Coloma de Queralt

Quatre incendis de vegetació s'han declarat aquesta tarda al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

A les set de la tarda s'ha rebut l'avís per un foc forestal al terme municipal de Querol. Les flames estaven al costat de la carretera C-37, en el punt quilomètric 29.

Cap el lloc s'han desplaçat dues dotacions de bombers de Santa Coloma de Queralt i una del de Valls. Les flames han cremat uns 400 metres quadrats de massa forestal.

Quasi a la mateixa hora sortia un altre foc al terme municipal de Montblanc en direcció Solivella, a la Guàrdia dels Prats. És un camp de rostolls on s'han cremat 1.454 metres quadrats. En l'extinció han intervingut tres dotacions de bombers del parc de la capital de la Conca de Barberà, que han rebut l'ajuda d'una segadora del propi pagès, que ha ajudat a encerclar l'incendi.

Al sud

Per una altra part, a les 17.50 hores hi ha hagut un incendi en un solar situat darrera del parc de bombers de Tortosa. Dues dotacions han anat al lloc. El foc ha afectat 2.000 metres quadrats de terreny.

I finalment, a les set de la tarda tenia lloc el quart incendi, en aquest cas a prop del cementiri de Ginestar. En les tasques per apagar-lo han intervingut una dotació del parc de Móra i una altra de la Regió d'Emergències. El sinistre ha cremat entre 100 i 200 metres quadrats.

Temas

Comentarios

Lea También