Incendi forestal al costat de la carretera d'accés a Querol

Aquesta tarda hi ha hagut altres incendis de vegetació a Montblanc, Tortosa i Ginestar

07 junio 2021 19:45 | Actualizado a 07 junio 2021 19:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Quatre incendis de vegetació s'han declarat aquesta tarda al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

A les set de la tarda s'ha rebut l'avís per un foc forestal al terme municipal de Querol. Les flames estaven al costat de la carretera C-37, en el punt quilomètric 29.

Cap el lloc s'han desplaçat dues dotacions de bombers de Santa Coloma de Queralt i una del de Valls. Les flames han cremat uns 400 metres quadrats de massa forestal.

Quasi a la mateixa hora sortia un altre foc al terme municipal de Montblanc en direcció Solivella, a la Guàrdia dels Prats. És un camp de rostolls on s'han cremat 1.454 metres quadrats. En l'extinció han intervingut tres dotacions de bombers del parc de la capital de la Conca de Barberà, que han rebut l'ajuda d'una segadora del propi pagès, que ha ajudat a encerclar l'incendi.

Al sud

Per una altra part, a les 17.50 hores hi ha hagut un incendi en un solar situat darrera del parc de bombers de Tortosa. Dues dotacions han anat al lloc. El foc ha afectat 2.000 metres quadrats de terreny.

I finalment, a les set de la tarda tenia lloc el quart incendi, en aquest cas a prop del cementiri de Ginestar. En les tasques per apagar-lo han intervingut una dotació del parc de Móra i una altra de la Regió d'Emergències. El sinistre ha cremat entre 100 i 200 metres quadrats.

Comentarios
Multimedia Diari