Ja es poden comprar els abonaments i entrades per les Decennals de Valls

Estaran disponibles a partir de l’1 de desembre i el 14 es posaran a la venda les localitats per als espectacles concrets. S’han establert preus especials per arribar a totes les butxaques

26 noviembre 2021 16:10 | Actualizado a 26 noviembre 2021 16:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El proper dimecres es posen a la venda els abonaments per poder gaudir dels concerts i espectacles de les festes Decennals 2021+1 de Valls. A partir de l’1 de desembre a les 10 del matí també es podran adquirir les entrades d’aquells espectacles que no estan inclosos en abonaments a través de la plataforma ‘online’ Codetickets o a les taquilles del Teatre Principal.

Per tal de poder arribar a tots els públics s’han establert preus més econòmics perquè tothom pugui trobar el seu espai. «Hi ha molta gent en situació de vulnerabilitat a la ciutat, per això hi ha molts actes gratuïts i la resta tenen preus molt assequibles», diu l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré.

Uns dies després, el 14 de desembre es posaran a la venda les localitats per concerts o espectacles concrets, sense necessitat d’agafar l’abonament sencer. Amb aquest inici de venda es vol promoure la compra d’abonaments i entrades com a regal de Nadal.

La primera tipologia d’abonaments inclou set concerts per un preu de 85 euros o 60 euros per a quatre dels esdeveniments musicals que se celebraran entre el 28 de gener i el 6 de febrer.

També hi haurà un abonament per teatre i dansa que permetrà accedir, per 75 euros a quatre representacions programades al Centre Cultural.

El darrer abonament serà el de balls, amb l’oportunitat d’accedir per 45 euros als quatre balls de les Decennals amb les principals orquestres catalanes.

Cada comprador podrà adquirir un màxim de cinc abonaments en cada espai, que seran unipersonals i intransferibles, i de cinc entrades per a cada espectacle. Els menors de dos anys no han de pagar entrada, sempre que no ocupin butaca

Persones vulnerables

Per primer cop en unes Decennals, aquelles persones en situació de vulnerabilitat podran accedir als espectacles amb descomptes. Per exemple, els infants que estiguin sota els Serveis Socials de Valls, uns 200, podran assistir gratis als espectacles dels centres educatius i se’ls facilitarà l’entrada.

Els adults amb una situació socioeconòmica desfavorable podran demanar un certificat per accedir a les taquilles i tenir un descompte pels espectacles de la vela principal i les persones en situació d’atur podran gaudir d’espectacles i actuacions pel preu de tres euros.

Pendents de l’evolució de la pandèmia i de les mesures que es puguin afegir d’aquí a les Decennals, de moment, l’organització ha establert que a la vela principal del Fornàs i al Pavelló Xavi Tondo, on hi haurà concerts musicals i ballables, l’accés estarà condicionat a la presentació del certificat Covid Digital de la Unió Europea - de vacunació, recuperació o prova negativa-. El requeriment es farà a les persones majors de 12 anys.

Comentarios
Multimedia Diari