Concentració a la Bisbal per condemnar la mort de la dona cremada viva a mans de la parella

Mig centenar de persones s'ha reunit per rebutjar el presumpte feminicidi davant l'Ajuntament, que ha decretat tres dies de dol

27 abril 2021 15:00 | Actualizado a 27 abril 2021 17:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Mig centenar de persones s'han aplegat aquest dimarts a la tarda davant l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès per condemnar l'homicidi d'una dona cremada viva dilluns presumptament a mans de la seva parella. Durant l'acte l'alcaldessa, Agnès Ferré, i la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Laura Martínez, han lamentat el feminicidi i han cridat a combatre la violència masclista.

Finalment, s'ha fet un minut de silenci i s'ha dedicat un aplaudiment en homenatge a la víctima. L'Ajuntament ha decretat tres dies de dol i ha suspès els actes públics oficials i lúdics fins dijous. La Casa de la Vila s'il·luminarà de color violeta com a mostra de suport a les víctimes de la violència de gènere.

Abans de la concentració, l' Ajuntament de la Bisbal del Penedès ja havia decretat tres dies de dol al municipi per condemnar la mort d'una veïna cremada presumptament per la seva parella sentimental. El consistori ha suspès tot els actes públics oficials i lúdics des d'aquest dimarts i fins dijous dia 29 d'abril.

 

El succés va tenir lloc ahir dilluns a la tarda en una casa unifamiliar de la urbanització Can Gordei, on el presumpte agressor va ruixar amb benzina la víctima i li va calar foc.

L'home va simular que la dona s'havia volgut suïcidar però ella va acusar-lo de l'agressió. La víctima va morir hores després dels fets a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, on havia estat traslladada amb helicòpter. Ell està detingut a la comissaria dels Mossos d'Esquadra del Vendrell a l'espera de passar a disposició judicial.

https://www.diaridetarragona.com/camp/El-vecino-de-La-Bisbal-rocio-con-gasolina-a-su-pareja-e-intento-que-pareciera-un-suicidio-20210423-0080.html

Comentarios
Multimedia Diari