Más de Camp

L'Arboç subvenciona les contractacions

Les empreses tenen ajuts de fins a 1.200 euros

Diari de Tarragona

Whatsapp
Es vol incentivar l'ocupació.

Es vol incentivar l'ocupació.

L’Ajuntament de l’Arboç subvenciona a les empreses del municipi que facin noves contractacions laborals durant l’any 2021. L’objec tiu és fomentar la contractació de persones desocupades de l’Arboç i fomentar la seva estabilitat laboral.  Les subvencions són d’entre entre 400 i 1.200 euros  en funció del tipus de contracte laboral. 

Les contractacions de entre 6 i 12 mesos rebran la subvenció de  400 euros i es bonificaran les contractacions indefinides amb 1.000 euros.
En el cas de realitzar un contracte de 6 a 12 mesos i després passar a indefinit es bonificaran els 400 euros més 800.

Aquestes bonificacions es veuran incrementats en un 20% quan les persones contractades siguin joves menors de 30 anys o pertanyin a algun dels col·lectius de persones amb discapacitat (mínim un 33%), majors de 55 anys o dones, violència de gènere o risc d’exclusió social. Aquests percentatges d’increment no seran acumulatius.

L’Ajuntament dedicarà un màxim de 20.000 euros. Podran ser beneficiàries de les subvencions els empresaris i empresàries, siguin persones físiques o jurídiques, ubicats al terme municipal, Són per contractes laborals realitzats dins del període comprès des de l’1 de gener fins al 31 de desembre del mateix any 2021.

Temas

Comentarios

Lea También