La Bisbal recollirà la poda porta a porta

Els contenidors al carrer s'omplien d'altres deixalles 

06 diciembre 2021 20:18 | Actualizado a 06 diciembre 2021 20:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Bisbal del Penedès farà la recollida de la poda porta a porta, el primer i el tercer divendres de cada mes a tot el municipi. 

Per sol·licitar el servei, caldrà trucar prèviament a l’Ajuntament i recollir una saca (o dues) per a la poda.

Fins ara, l’Ajuntament ubicava contenidors en diversos punts del municipi des de la tardor i fins passada la Setmana Santa.  El problema era que s’ompien d’altres tipus de deixalles i voluminosos que feien difícil aprofitar el residi de poda.

Previ avís

Per acabar amb els problemes d’incivisme i, alhora, poder oferir servei de recollida de poda durant tot l’any, s’aposta per iniciar la recollida directament als domicilis, previ avís dels veïns.

El telèfon per sol·licitar el servei és el 601 98 68 92 i cal contactar-hi en l’horari d’atenció al ciutadà de l’Ajuntament: de dilluns a divendres de 9 a 14h i els dilluns també de 16 a 19h. També es pot demanar el servei enviant un correu electrònic a residus@bisbalpenedes.com.

Una vegada sol·licitat el servei i d’haver recollit la saca a l’Ajuntament, caldrà treure la poda al davant de casa la nit abans.

Per la seva part, el servei de recollida de voluminosos es continuarà fent el primer dilluns no festiu de mes i, per sol·licitar-lo també caldrà trucar al 601 98 68 92 o enviar un correu electrònic a residus@bisbalpenedes.com.

Comentarios
Multimedia Diari