La Fàbrica de les Il·lusions torna a Valls amb més personatges

L’edició d’enguany, que se seguirà fent a la Cooperativa, també estrena una melodia pròpia. Les entrades surten a la venda el dia 9

02 diciembre 2021 19:10 | Actualizado a 03 diciembre 2021 11:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Cooperativa de Valls acollirà, per tercer any consecutiu, la Fàbrica de les Il·lusions, un espectacle interactiu i participatiu on els més petits podran descobrir la factoria on treballen els secretaris de ses majestats els Reis d’Orient.

L’espai, que obrirà les seves portes els dies 2, 3 i 4 de gener en horari de matí i tarda, tornarà d’alguna manera a l’origen del projecte, després que l’edició de l’any passat es fes només amb una projecció, a causa de la pandèmia.

«Torna la participació, la interacció i l’experiència sensorial pels infants», explica Raul Molina, director artístic. A més, l’edició d’enguany presenta algunes novetats, ja que s’ha creat un nou personatge anomenat Estel, que guiarà els Reis en el seu viatge.

«També estrenem melodia pròpia, composada per Roger Cantí i l’Estel la interpretarà en directe», afirma. Els infants podran interactuar també amb els diferents secretaris i els podran ajudar amb les tasques perquè les cartes arribin a bon port.

Les entrades per poder accedir a l’espectacle es posaran a la venda el proper dijous 9 de desembre a partir de les sis de la tarda a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Valls per un preu de dos euros. Els usuaris han d’indicar quina franja horària volen reservar en el moment que comprin les localitats.

La Fàbrica de les Il·lusions és un espai adreçat a infants entre 3 i 11 anys, acompanyats sempre d’un adult. Cada persona adulta podrà acompanyar un màxim de tres infants.

A més de la màgica experiència que suposa pels més petits, l’activitat «dinamitza el Centre Històric i també per la importància de l’edifici on es fa que posa en valor un espai desconegut per molts», expressa la regidora de Patrimoni i Centre Històric, Sònia Roca.

Les activitats del Centre Cívic

Cada visita té una durada total de 25 minuts i se suma a les activitats nadalenques que programa en Centre Cívic de Valls, que ofereix altres actes de Nadal destinats al públic familiar i infantil com, per exemple, la cagada del Tió que tindrà lloc el dia 17 de desembre o un original taller de cuina que ja ha exhaurit totes les places.

Comentarios
Multimedia Diari