Más de Camp

La Fira del Vent del Pla de Santa Maria tindrà una festa amb begudes, menjar i música

El Pot Petit oferirà un espectacle familiar

Diari de Tarragona

Whatsapp
Enguany no hi haurà activitats al camp de vol. Foto: Joan Boronat/DT

Enguany no hi haurà activitats al camp de vol. Foto: Joan Boronat/DT

Torna una nova edició de la Fira del Vent al Pla de Santa Maria que se celebrarà el cap de setmana del 16 i 17 d’octubre. Enguany no hi haurà activitat al camp de vol, però la Fira oferirà atraccions relacionades amb el tema que li dona nom: el vent. 

Entre les novetats del programa hi ha l’Ensumania Fest, una festa amb begudes, menjar i música i moltes activitats per a tota la família. La passarel·la de moda, Fashion Air, les trobades de camions tunejats, de cotxes clàssics i de modelistes navals i els vermuts musicals figuren, un any més, en la programació. A més, El Pot Petit farà un espectacle familiar. 

En la inauguració del certamen també es posarà en marxa el Centre d’Interpretació del Tèxtil, un cop acabada la museïtzació, i l’exposició de morters que acollirà el Museu Agrícola. 

Diverses exposicions, tallers i emblemàtiques trobades com la d’intercanvi de plaques de cava tindran lloc durant el cap de setmana. Dissabte, a més, hi haurà vermut musical i l’actuació de Laia Llach. També hi haurà una gimcana amb l’aplicació mòbil ‘Descobreix el Pla de Santa Maria’ que permetrà conèixer els racons del poble. 

La fira, a més, enguany estrena logotip, obra de Jordi Buldó, i presidència, a càrrec de Martí Rull, que l’any passat no va ser possible per l’ajornament de l’esdeveniment a darrera hora. 
La cloenda serà diumenge amb l’encesa de lluïment i pirotècnia aèria, amb els Diables del Pla.
 

Temas

  • El Pla de Santa Maria

Comentarios

Lea También