Llet Nostra s’alia amb l’empresa de Valls Approp per vendre en línia

Els consumidors de les comarques de Tarragona poden accedir a tota la gama de productes de Llet Nostra: llet, làctics i postres

16 marzo 2021 11:14 | Actualizado a 16 marzo 2021 11:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Llet Nostra inaugura el servei de repartiment a les comarques de Tarragona gràcies a la col·laboració de l’aplicació Approp. Així, la marca de llet de ramaders de cooperatives catalanes reparteix tots els seus productes, des de la llet als iogurts i postres, a les cases dels seus clients de la província de Tarragona. Destaca Els Músics, el nou esnac fet de fruita seca de Reus, mel de El Perelló i de mató.

Els consumidors poden entrar a l’aplicació Approp , localitzar l’espai de Llet Nostra i realitzar la comanda que rebran en un termini de 24 a 72 hores.

Approp, el comerç de proximitat en línia

En aquests moments complicats per al comerç local, diversos negocis de l’Alt Camp troben en les noves tecnologies un nou aliat per a poder fer front a la crisi derivada de les restriccions. La venda online és una solució que molts han triat per a poder tirar endavant i donar sortida als seus productes. Fruit d’aquesta necessitat, va sorgir una eina a la comarca per tal de donar suport a aquests establiments. Es tracta d’Approp, una aplicació que permet comprar online productes de diversos sectors, des de la restauració fins a la moda, i que té més de 2.000 usuaris a l’Alt Camp.

Tot va emergir durant el primer confinament, la passada primavera. Els germans de Valls, Joan i Victor Martínez, feia temps que tenien en ment crear una aplicació pel mòbil per ajudar a familiars seus amb negocis comercials i propiciar la venda online. La falta de temps va fer que el projecte no tirés endavant, però la pandèmia ho va acabar precipitant tot.

Comentarios
Multimedia Diari