Más de Camp

Montblanc estrena una nova visita familiar guiada i diària durant l’estiu

La nova visita porta per nom Explora Montblanc i té un discurs més proper i accessible

REDACCIÓ

Whatsapp
La visita familiar es farà cada dia de l’estiu. FOTO: CEDIDA

La visita familiar es farà cada dia de l’estiu. FOTO: CEDIDA

Aquest dilluns han començat les noves visites guiades de Montblanc adreçades a públic familiar. Es tracta d’una proposta que s’afegeix a la visita monumental que cada dia es pot fer a les 11h del matí i que es va començar a oferir l’estiu passat, adaptada a les recomanacions sanitàries.

Durant l’estiu s’oferirà cada dia de la setmana i a partir de l’inici del curs escolar els caps de setmana i els festius. El preu és de 8 euros per a majors de 14 anys, de 4 euros entre 7 i 14 anys i gratuïta per a menors de 6 anys. A començament d’any es va iniciar la definició i estructuració de la nova visita. Aquesta tasca es va encarregar a l’historiador montblanquí Àlex Rebollo, especialitzat en la gestió cultural i del patrimoni, i guia de Montblanc.

La nova visita porta per nom Explora Montblanc i té un discurs més proper i accessible, no tan centrat en fets històrics sinó en la difusió de curiositats o singularitats de la vila, mirant de contraposarles amb referents actuals. A finals d’any es posarà en marxa una altra visita sense guia amb el suport de material gràfic, inclosa en el projecte La història fa turisme que coordina l’Ajuntament de Montblanc dins del PECT TurisTIC en família que lidera la Diputació de Tarragona.

Temas

Comentarios

Lea También