Multes per la concentració contra Vox a L'Arboç

La CUP considera desproporcionades les sancions

22 septiembre 2021 11:32 | Actualizado a 22 septiembre 2021 11:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El passat 21 de març d’enguany, el partit d’ultradreta Vox va muntar una parada informativa a L’Arboç que va motivar una concentració de protesta d’antifexistes que denunciaven «el discurs racista, homòfob i espanyolista d’aquesta formació».

Els Mossos van acudir per evitar enfrontaments i segons s’explica des de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de L’Arboç, els agents van dispersar la concentració antifeixista «perseguint els manifestants».

Des de juliol algunes de les persones que van participar d’aquesta concentració han rebut multes de fins a 600 euros denunciades pels Mossos argumentant la llei de protecció de seguretat ciutadana i falta de respecte i consideració a les forces de seguretat. Les multes  sumen un total de 1.500 euros.
 

Desproporció

Els sancionats han recorregut ja que consideren que vulnera el seu dret a manifestar-se «i que les actuacions que se’ls hi atribueixen no són certes». La CUP també considera desproporció entre els fets succeïts i les sancions que es volen aplicar i lamenten que es permeti que Vox utilitzi el carrer per difondre els seus missatges. 

La CUP també destaca que «aquests fets no s’haurien produït si des de l’Ajuntament s’hagués impedit la presència de la formació ultra als carrers de l’Arboç».
 
 

Comentarios
Multimedia Diari