Narcoassalt amb trets a una masia de Vallmoll

Un grup d’una set persones amenaçaren les dues que hi havia i van disparar. Els assaltants es van endur el cotxe dels responsables

31 octubre 2021 19:30 | Actualizado a 01 noviembre 2021 06:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una masia situada al terme de Vallmoll va patir, la tarda de dissabte, el que es coneix com a narcoassalt. En aquest indret s’hi conreaven plantes de marihuana. Un grup d’individus, armats amb pistola, s’hi van presentar per endur-se droga. A més, van robar el cotxe dels dos responsables de la plantació. Aquests van acabar detinguts pels Mossos d’Esquadra.

Els fets van passar cap a les tres de la tarda en una masia aïllada, situada entre la carretera N-240 i el torrent de Vallmoll. Un grup d’unes set persones –sembla ser marroquins– van arribar a l’indret. Anaven encaputxats per tal de no ser reconeguts i amb l’objectiu de sostreure plantes de marihuana. Hi va haver algun tipus de discussió o baralla. Durant l’altercat, un dels assaltants va disparar dos trets amb un arma de foc curta. Una de les bales va tocar una de les víctimes. Li va causar ferides lleus a la cara i no va necessitar assistència hospitalària.

Una vegada efectuats els trets, dos dels assaltants es van endur el cotxe Peugeot 307, propietat de les víctimes, mentre que la resta d’individus van fugir a peu. Es creu que tenien un cotxe a prop ja que la carretera està a més d’un quilòmetre. Els lladres es van emportar alguna planta de marihuana.

Desplegament policial

Diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra es van desplaçar a la masia per atendre les víctimes. Seguidament van mirar per la finca –que està tancada– i van observar la presència de 15 plantes a l’exterior. A l’interior hi ha una zona que estava habilitada com a assecador. Allí estaven penjades, boca avall, un miler de plantes per a la seva venda una vegada assecades.

Els agents també van localitzar una beina de bala disparada pels assaltants. Era de 9 mmm parabellum, un tipus de munició molt habitual. Finalment, els Mossos van procedir a la detenció de les dues persones que estaven allí. Es traca de dos germans marroquins, de 39 i 48 anys i veïns de Bellvei i Vallmoll, respectivament.

Ahir al matí, a la zona havia una patrulla dels Mossos d’Esquadra per aconseguir més informació sobre el que havia passat la tarda anterior.

Comentarios
Multimedia Diari