Camp Alcover

Nou aparcament a Alcover

Serà un solar de 2.000 m2 amb capacitat per 80 vehicles que pretén solucionar els problemes d’estacionament actuals

REDACCIÓ

Whatsapp
Els nous terrenys disposaran de pàrquing gratuït.  FOTO: DT

Els nous terrenys disposaran de pàrquing gratuït. FOTO: DT

L’Ajuntament d’Alcover ha adquirit un solar, situat a l’avinguda de Mont-ral, amb una superfície prop de 2000 m2, per a destinar-lo a aparcament públic gratuït amb una capacitat per a una vuitantena de vehicles. Amb aquesta acció es pretén donar solució al dèficit d’estacionament a la part alta del poble i al mateix temps, donar facilitat als veïns i veïnes que aposten pel comerç local.

Ja s’ha dut a terme la neteja del terreny i properament es realitzaran els treballs per a la seva adequació final. L’accés al pàrquing pels vehicles es farà per l’Avinguda de Mont-ral, a l’alçada del carrer Joan Maria Martorell, i els vianant hi accediran pel corraló del costat de l’església Nova. Per altra banda, s’hi instal·laran quatre torres de llum per dotar aquesta zona de més il·luminació i seguretat. La llum que emetrà serà indirecte per no afectar les cases properes. La previsió és que aquest nou aparcament entri en funcionament a finals d’aquest 2021.

L’Ajuntament ha arribat a un acord amb la propietària del terreny per adquirir la finca. El tràmit de compra també inclou la cessió gratuïta d’un terreny de 614 m2, qualificat urbanísticament com a equipament públic.

En el darrer ple de l’Ajuntament es va aprovar, per unanimitat, una modificació de crèdit extraordinari finançat amb el romanent de tresoreria per adquirir el terreny del futur aparcament.

Temas

Comentarios

Lea También