Más de Camp

Nou incendi a Valls provocat per una crema de restes agrícoles

Bombers ha mobilitzat cinc dotacions. Hi ha hagut altres focs al Milà i Vila-rodona

Àngel Juanpere

Whatsapp
Dos bombers durant l'extinció avui de l'incendi de Valls. Foto: Àngel Juanpere

Dos bombers durant l'extinció avui de l'incendi de Valls. Foto: Àngel Juanpere

Cinc dotacions de bombers han estat mobilitzades, a primeres hores d'aquesta tarda, en rebre's l'avís d'un incendi de vegetació al terme municipal de Valls. El foc s'era originat per una crema agrícola que s'ha descontrolat.

La trucada de l'alertant s'ha rebut a tres quarts de tres de la tarda. Indicava que havia foc en una zona de canyes i esbarzers a prop de la depuradora de Valls, a la carretera que va cap a Alcover.

Cap el lloc s'han desplaçat efectius dels parcs de Valls, Vila-rodona, Reus, Tarragona i de la Regió d'Emergències.

Cap a les quatre de la tarda la situació estava controlada i procedien a remullar la zona. El foc era cremat uns 800 metres quadrats de terreny.

Altres focs

Al llarg del matí s'han declarat a l'Alt Camp dos incendis de vegetació més. Un ha tingut lloc a dos quarts d'una al marges de la carretera, al Milà.

Una dotació de bombers del parc de Valls ha treballat en l'extinció durant mitja hora. S'han cremat 50 metres quadrats de rostolls.

I poc abans de dos quarts de tres de la tarda saltava l'alarma, en aquest cas per un foc a l'alçada del punt quilomètric 23 de la carretera C-51 -del Vendrell a Valls-, al terme municipal de Vila-rodona.

Una dotació de bombers del parc de Valls s'ha encarregat dels treballs d'extinció d'un foc que ha cremat 200 metres quadrats de zona agrícola.

Temas

Comentarios

Lea También