Playmobil i Lego, protagonistes a L'Enramada de L'Arboç

La Mostra és els propers dies 22, 23 i 24 d'octubre

Diari de Tarragona

Whatsapp
Playmobil i Lego complementarán L'Enramada de l'Arboç.

Playmobil i Lego complementarán L'Enramada de l'Arboç.

La VIII Mostra de l’Enramada de l’Arboç es celebra els propers  22, 23 i 24 d’octubre amb la novetat de la  Mostra de Col·leccionisme Playmobil Lego.

Aquesta edició de l’Enramana comptarà amb un gran nombre d’estands de productors i elaboradors de proximitat. Seran 18 estands entre forners que elaboraran les seves coques enramades, i també de bodeguers i productorsde bon vi. 

La xerrada inaugural que donarà el tret de sortida de la Mostra anirà a càrrec d’Oriol Pons, propietari del Grup Cal Jafre i ambaixador de la gastronomia i el turisme del Baix Penedès. Enguany, també comptarem amb diversos showcookings i tastos. 

Coca enramada de l'Arboç.

El divendres 22, un cop finalitzada la inauguració, el xef Jordi Martínez juntament amb l’Oriol Pons cuinarà una proposta anomenada Abans i després de la coca enramada

L’endemà, el xef calafellenc Jordi Guillem, finalista a cuiner de l’any 2014, farà una proposta de coca enramada experimental. El mateix dissabte al migdia, Aníbal Bonino i Lluís Montes proposaran un pastís de formatge de gorgonzola i praliné de nous

Tasts i caminada

Dissabte i diumenge hi haurà tastos i maridatges un amb els Vins de la Finca Mas Perdut, i un tast a cegues amb Jaume Raventós, empresari i comunicador penedesenc. 

Una altra activitat destacada serà una caminada per la vinya penedesenca amb visita i tast al Celler Entrevinyes que es realitzarà el diumenge al matí. 

Concert
La Fira també apota una  vessant cultural amb concerts de The Jazz Attack, Havaneres amb el Grup Xaloc, o la presentació del nou disc de Pemi Rovirosa i els Invictes. 

Playmobil i Lego

La VIII Mostra de l’Enramada compartirà espai i protagonisme amb la 1 Mostra de Col.leccionisme de Playmobil i Lego. Hi haurà més de 800m2 d’exposició. 

La Fira acollirà un agran mostra de Playmobil i Lego.

L’Ajuntament repartirà tiquets perquè tots els nens de l’Arboç puguin entrar gratuïtament a la mostra. També podran participar el concurs infantil de diorames Playmobil i Lego. Per al públic en general, el preu serà d’1€ per accedir al recinte de la Mostra.

L'Arboç serà capital Playmobil

Per participar només cal que es personin al Poliesportiu, lloc on se celebra la mostra de col·leccionisme, acompanyats de la seva mare, pare o tutor amb totes les peces necessàries per muntar el seu petit diorama. L’organització els prendrà les dades de contacte i l’infant podrà muntar el seu diorama en una de les taules habilitades, i tot el públic assistent podrà admirar-lo.

Tots els participants rebran com a premi un lot de productes Playmobil i Cavall Fort.

Mira el programa de L'Enramada:

El programa de L'Enramada de L'Arboç.

Temas

Comentarios

Lea También