Presó per al jove detingut per violació a Barberà de la Conca

També està acusat d'un delicte de robatori amb violència o intimidació

07 junio 2021 14:01 | Actualizado a 08 junio 2021 05:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Jutjat d'Instrucció número 2 de Valls, que està de guàrdia, ha acordat avui la presó provisional, comunicada i sense fiança per a l'home detingut el passat dissabte a Barberà de la Conca.

La causa està oberta pels delictes d'agressió sexual amb accés carnal a persona especialment vulnerable per raó d'edat i pel delicte de robatori amb violència i/o intimidació en casa habitada. 

Segons ha pogut saber el Diari, el jove sembla ser que va accedir al domicili a les dues de la matinada amb intenció de robar. Però la dona es va despertar i el va enxampar. Llavors, l'individu l'era agredit sexualment.

Per la seva part, el ple extraordinari de l'Ajuntament de Barberà de la Conca ha aprovat avui per unanimitat personar-se en el procediment penal com a acusació pública que s'obri contra l'acusat d'haver agredit sexualment una dona octogenària del municipi.

El consistori ho justifica per "contribuir a l'esclariment dels fets i exigir les responsabilitats oportunes a qui resulti, directament o indirecta, responsable dels fets".

Alhora, el plenari ha manifestat "el rebuig respecte l'agressió succeïda durant el cap de setmana al municipi" i "vol donar a la víctima i a la seva família tot el suport i escalf", i es posa a la seva disposició pel que necessitin.

Comentarios
Multimedia Diari