Tres detinguts per 13 atracaments a benzineres i comerços del Camp de Tarragona

Dos han ingressat a presó i el tercer està en llibertat amb càrrecs

29 marzo 2021 15:35 | Actualizado a 29 marzo 2021 15:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Dos joves han ingressat a presó i un altre ha estat deixat en llibertat amb càrrecs com a presumptes autors d’un total de 13 atracaments, alguns en grau de temptativa.

Són deu a benzineres i tres a establiments d’una mateixa cadena situats al Morell, la Selva del Camp i Vilallonga del Camp. D’aquests 13 fets delictius, tres són a l’Alt Camp, dos al Baix Camp i vuit al Tarragonès.

A finals de gener, els Mossos d’Esquadra van detectar un seguit de robatoris amb intimidació a les esmentades comarques. Els investigadors van determinar que els cometia un mateix grup ja que sempre era el mateix modus operandi: entra un jove a l’establiment –després van passar a ser dos– i llençaven amenaces verbals.

Sí que en dues ocasions van esgrimir una defensa elèctrica. Cap persona va resultar ferida en els atracaments.

El darrer fet que se’ls imputa va tenir lloc cap a les sis de la tarda de dijous en una benzinera de Vilallonga del Camp. Dos joves, amb passamuntanyes i amb una defensa elèctrica, van intentar atracar l’establiment, però ella els va tancar la porta.

Els lladres fugiren en un cotxe –al volant els esperava una tercera persona–. Van ser enxampats poc després a l’entrada a Valls per la carretera d’Alcover.

Comentarios
Multimedia Diari