Un antic consultori mèdic de Querol es convertirà en una botiga

Situat a la urbanització Ranxos de Bonany, hi ha sis persones que estan interessades en assumir el servei, del qual s’han de redactar les bases

08 octubre 2021 14:30 | Actualizado a 09 octubre 2021 05:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Querol està redactant les bases per tal que l’antic consultori mèdic de la urbanització Ranxos de Bonany –des de fa mesos en desús– es converteixi en una botiga de queviures. Des que es va córrer la veu, sis persones –cinc d’elles veïnes del municipi– s’han interessat per assumir aquest servei, deia al Diari l’alcalde, Jordi Pijoan.

L’edifici, de propietat municipal, consta d’una sala d’espera i dos despatxos. Des d’abans de la Covid-19, el centre ja no funcionava i els veïns s’han de desplaçar fins a Pontons per anar al metge.

Amb una reforma que s’ha de fer, la sala d’espera i un dels dos despatxos es convertiran en botiga i el segon despatx, en un magatzem.

El nou comerç donaria servei principalment al centenar de veïns que hi ha a Ranxos i a Can Llenas així com al centenar més de Mas Gassons i Mas Bermell. A més, el fet d’estar a prop de la carretera facilita que la gent que passi per ella es pugui parar a comprar.

L’alcalde assegura que aquesta botiga és un servei més que es donaria a la població, que ara ha d’agafar el cotxe i anar fins a Pla de Manlleu o Pontons per comprar queviures. Però no solament vendria aquests, sinó que l’objectiu, recalca Pijoan, és que també pugui oferir productes que es fan al mateix municipi.

La previsió de l’alcalde és que les bases es puguin aprovar a la Junta de Govern del proper mes de novembre.

Comentarios
Multimedia Diari