Un veí de Tarragona mor en un nou accident a la carretera C-14 a Alcover

Han xocat un autocar i una grua de gran tonatge. Després s'han vist implicats dos turismes. La carretera està tallada

20 mayo 2021 13:56 | Actualizado a 20 mayo 2021 16:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una persona ha mort en un nou accident de trànsit ocorregut a la carretera C-14 al seu pas pel terme municipal d'Alcover. En el xoc inicial s'han vist implicats un autocar i una grua de gran tonatge, i posteriorment dos turismes. Una altra persona ha estat evacuat en helicòpter a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona amb ferides menys greus.

L'accident ha tingut lloc minuts abans de dos quarts de tres de la tarda en el punt quilomètric 25, a prop de la cruïlla de la Plana.

Un autocar -que anava buit de passatgers- circulava sentit Montblanc, mentre que cap a Reus anava una grua de gran tonatge. Un dels vehicles ha envaït una mica el carril contrari i s'ha produït un fregament.

L'autocar ha continuat circulant per la inèrcia, ha xocat amb un turisme i una furgoneta. Finalment l'autobús ha quedat travessat a la carretera. El seu conductor ha resultat mort. Es tracta de S.C.A., de 52 anys i veí de Tarragona.

Cap el lloc s'han desplaçat quatre dotacions de bombers, nou patrulles dels Mossos d'Esquadra i tres unitats del SEM, a més a més de l'helicòpter medicalitzat..

La via està tallada i es desvia el trànsit per la C-37 cap a Valls i després per la N-240.

Amb la víctima mortal d'avui són ja 41 les persones que han perdut la vida a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Comentarios
Multimedia Diari