Vilanova de Prades arranjarà la zona de la pista esportiva

Els treballs contemplen la construcció d’una grada, el condicionament de la terrassa del local social i treure la tanca de xiprer

06 diciembre 2021 18:10 | Actualizado a 07 diciembre 2021 12:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Millorar els exteriors del local social i de la pista esportiva. Aquest és l’objectiu que s’ha marcat l’Ajuntament de Vilanova de Prades a l’hora de realitzar el projecte d’arranjament i condicionament dels exteriors del casal i de la pista, on ara «hi ha un espai mal aprofitat», diu al Diari l’alcalde Artur Miró. Aquesta obra es complementa amb les de dos carrers adjacents –Freginals i Pruneretes–, on hi ha previst la renovació del paviment de la calçada, la instal·lació d’embornals per a drenatge d’aigües pluvials i la substitució de la xarxa municipal de distribució d’aigua potable. Tot per un import global de 607.661,46 euros.

La millora de l’exterior del local social té com a objectiu dotar-lo d’uns serveis adequats i complir amb les normatives corresponents. Actualment, la pavimentació del pati del local és de formigó i una part de pedra. També es troba en mal estat de conservació a causa dels aiguats i gelades. La proposta passa per arranjar els paviments de la pista poliesportiva. Es farà una nova pavimentació, incloent la supressió dels graons d’accés al pati del local social i realitzant una rampa, per tal de complir amb l’accessibilitat necessària per a persones amb mobilitat reduïda.

Fora l’arbrat

Es farà un tram d’escales per donar accés al carrer del Camp de Poblet i s’arrancaran varis arbres situats al pati del local social i l’arbrat de la pista poliesportiva, tocant al carrer Pruneretes. També es proposa la substitució de varis trams de tanques metàl·liques existents a l’exterior del local social i de la pista poliesportiva. No es canviarà, però, la canonada que dóna subministrament a la font, que és de fibrociment. El termini d’execució de les obres es de quatre mesos i mig. Ara tot just s’ha acabat l’exposició pública.

Amb aquesta reforma «aconseguirem un espai bastant gran», assegura l’alcalde, qui recorda que la pista es fa servir principalment l’estiu. Afegeix que la terrassa del casal sempre està molt plena, principalment en les festes de la castanyada o de la tòfona.

Comentarios
Multimedia Diari