Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

A la venda les entrades per la dansa i el circ durant les festes de Sant Joan de Valls

| Actualizado a 30 mayo 2022 19:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

A partir de demà es podran adquirir les localitats per assistir a diferents actes programats per la Festa Major de Sant Joan de Valls. Es tracta, per una banda, de l’espectacle de dansa La boda, coproduït per Adagi Dansa i Fundació Festes Decennals, i per l’altra, els Concerts Cirqueros, tres actuacions simultanejades amb tallers de circ, impulsades per La Circoteca. Les entrades sortiran a la venda telemàticament a partir de les 10 del matí, es podran comprar a través del web www.codetickets.com les 24 hores del dia. I presencialment a les taquilles del Teatre Principal en l’horari habitual, fins al 16 de juny, els dimecres de 18 a 21 hores i els divendres de 12 a 13:30 hores. Del 17 al 23 de juny, les taquilles romandran obertes en horari especial de Sant Joan, diàriament de 18 a 21 hores.

El dissabte 25 tindrà lloc l’espectacle de dansa La boda, dirigida per Mònica Cervantes. Serà a les set de la tarda al Teatre Principal. Després de la seva estrena per les Decennals, torna aquesta peça de dansa contemporània inspirada en la sarsuela La Boda de Luis Alonso. Converteix la clàssica picaresca d’amor en un espectacle en què els ballarins son autèntics canals d’expressió d’emocions com l’amor, la incertesa, els dubtes, el neguit, l’alegria, la convivència o la por. Interpretada per exalumnes que es troben desenvolupant la carrera professional a centres de formació d’Europa i els Estats Units.

La Circoteca ha elaborat una programació de caire familiar batejada com a Concerts Cirqueros que tindrà tres actuacions simultanejades amb tallers de circ, que se celebraran al Circ de Valls, ubicat al carrer Montserrat, al costat de La Circoteca. El primer espectacle, amb l’actuació de Rodney Homar, tindrà lloc divendres 17 a les 19 hores. El diumenge 19, a les 11.30 hores, serà el torn de Juan de la Boca. I finalment, el dissabte 25 a les 11.30 hores, es podrà veure l’espectacle de Streetfighters.

Comentarios
Multimedia Diari