Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Arrangen a Querol un carrer per facilitar l’accés als veïns

Es tracta d’un camí d’un quilòmetre i 200 metres que connecta
una quinzena de cases disperses amb la urbanització Mas Vermell

| Actualizado a 25 enero 2023 07:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Ajuntament de Querol ha arranjat un camí d’1,2 quilòmetres, que transita des del carrer Colònies fins a l’avinguda Estatut. Aquest projecte ha servit per garantir l’accés dels veïns i veïnes que viuen en l’antic sector C de la urbanització Mas Vermell, prop del coll de la Rimbalda.

«Són una quinzena d’habitatges dispersos i l’accés estava en molt mal estat», ha assegurat l’alcalde de Querol, Jordi Pijoan. Aquestes millores han servit per garantir l’accés dels veïns i veïnes a les seves cases, així com també millorar el paviment per a que hi puguin accedir els vehicles de serveis i emergències.

Les obres han estat subvencionades en un 90% pel PAM de la Diputació de Tarragona

Pijoan ha declarat que amb anterioritat ja havien dut a terme alguna reforma per acondicionar-lo, però no havia estat suficient. «Havíem fet algun tros de formigó, però per poder arribar i donar bé els serveis s’ha fet aquest arranjament perquè es puguin connectar amb l’actual urbanització de Mas Vermell».

A més a més, l’avinguda Colònies amb Estatut també és una via més per accedir al Coll del Pina de la Costa i la Serra i Plana d’Ancosa.

Actualment, el sector C de Mas Vermell on estan situades les quinze cases, és considerat com a sòl rústic, no urbanitzable. Per tant, aquest conjunt d’habitatges havien quedat aïllats de la urbanització. Segons ha afirmat l’alcalde, el projecte d’arreglar el tram per complet va ser una iniciativa del Consistori derivada de la reclamació dels veïns.

El pressupost de les obres ha costat un total de 39.000 euros, els quals han estat finançats en un 90% pel Pla d’Acció Municipal de la Diputació de Tarragona. Un cop finalitzades les obres, el carrer ja està plenament obert al trànsit.

Comentarios
Multimedia Diari