Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Arriba l’estructura metàl·lica per reconstruir el pont del Bolovi a Montblanc

Un transport especial ha portat fins a Montblanc l’estructura metàl·lica. Foto: Ajuntament

| Actualizado a 27 marzo 2023 13:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Montblanc continua els treballs de reconstrucció de les infraestructures i els equipaments afectats pels aiguats del 2019.

D’una banda, al Pont Vell, es preveu que durant el proper mes d’abril els treballs enfilin la recta final d’un projecte que, més enllà de la reconstrucció del pont medieval, també permetran recuperar un espai per a poder-lo integrar en la trama urbana de la vila i oferir un nou espai d’oci.

Així mateix, la setmana passava va arribar a Montblanc l’estructura principal del Pont del Bolovi. Es tracta de dues bigues longitudinals del taulell del pont que, una vegada s’hagi procedit al muntatge de l’estructura metàl·lica auxiliar, seran emprades per a lligar-les transversalment i formar el tauler del pont.

En aquest sentit cal a puntar a què, durant la setmana del 10 al 14 d’abril s’empraran unes grues per col·locar el taulell sobre els estreps de formigó del pont. Un pas previ per als treballs d’obra civil per a l’execució de paviments i accessos per a poder finalitzar el projecte.

Comentarios
Multimedia Diari