Baix Penedès: jutjat per tenir sexe amb una adolescent

El febrer de 2017 ell tenia 27 anys i la jove 13 

| Actualizado a 11 enero 2022 16:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un home que va mantenir una relació sentimental consentida amb una jove de 13 anys –que incloïa sexe– s’enfronta a deu anys de presó, set de llibertat vigilada i a una ordre l’allunyament perquè no es pugui apropar a menys de 500 metres de la jove ni tampoc comunicar-se amb ella durant onze anys. I fixa la responsabilitat civil en 10.000 euros pels danys morals, segons l’escrit d’acusació de la Fiscalia. El cas es jutja a la Secció Segona de l’Audiència de Tarragona.

 L’acusat és un espanyol de 32 anys. El febrer de 2017, quan tenia 27 anys, va iniciar una relació sentimental amb una jove que en tenia 13, previ contacte d’ella amb l’acusat a través de Facebook. En començar aquesta relació van parlar de la diferència d’edat entre els dos, sense que fos problema per continuar la relació fins a l’octubre del mateix any.

Els pares de la noia eren contraris a la relació i la situació personal per la qual passava la menor, amb problemes alimentaris i de conductes, entre altres.

Aquesta relació sentimental es desenvolupava principalment a l’habitatge de l’acusat, en un petit municipi del Baix Penedès, a on la menor anava per quedar-se a dormir. Allí van mantenir relacions sexuals. La noia va quedar-se embarassada, patint finalment un avortament natural l’agost de 2017. Per tot això, la Fiscalia qualifica els fets com un delicte d’abús sexual a menor de 16 anys.

Comentarios
Multimedia Diari