Bogeria a Valls per comprar els abonaments de les Decennals

Els més matiners van acudir al Teatre Principal abans de les sis del matí per agafar el primer lloc, quan les taquilles no obrien fins a les 10

| Actualizado a 02 diciembre 2021 12:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ahir es van posar a la venda els primers abonaments i entrades per a les festes Decennals de Valls. Com era previsible, aquest inici de venda va fer mobilitzar els vallencs, que van acudir a la cita al Teatre Principal per poder comprar les seves localitats, generant una cua que gairebé feia el tomb al carrer.

Les taquilles del teatre obrien portes a les 10 del matí amb gran puntualitat. La cua, però, feia hores que s’anava fent cada cop més gran i de gent n’hi havia des d’abans que sortís el sol. «He vingut a les sis del matí», explicava una usuària que tenia el número cinc a la cua i que es començava a inquietar en veure que la fila avançava de forma molt lenta, malgrat estar entre les privilegiades primeres posicions.

Aquesta impaciència regnava entre molts dels presents, que mentre esperaven aprofitaven per a fer gestions telefòniques amb els seus familiars per comprovar si tenien ben apuntats el nombre d’abonaments que havien d’adquirir. D’altres, trucaven directament als seus coneguts per demanar que els compressin les entrades per internet i així fugir de la cua, que avançava molt lentament, sobretot en els primers minuts. A les 10.20 hores, els treballadors del teatre encara atenien les persones que tenien el número dos de la fila, per la qual cosa els que estaven més enrere es començaven a impacientar o a assumir que encara els quedava una bona estona fins arribar a la taquilla.

En Ramon, un dels usuaris que trobava força enrere a la fila es queixava de la lentitud. «Només hi ha un únic ordenador i sempre passa igual. Per Sant Joan és el mateix, sabent la gent que ve a comprar haurien d’habilitar més punts de venda», lamentava.

Mentrestant, la seva dona, la Paqui, mirava un paper que tenia escrit de dalt a baix amb bolígraf, repassant tots els abonaments que havia de comprar i les entrades pels espectacles que volia, on destacava el pack de balls amb orquestra, que assegurava que era el que més il·lusió li feia d’aquestes festes Decennals.

Cap al final del matí la cua s’havia escurçat considerablement.

Poca presència de jovent a la fila, que previsiblement van utilitzar canals informàtics per adquirir les entrades o que, per la coincidència amb l’horari laboral o d’escola no es van desplaçar de forma presencial per comprar els tiquets.

L’altra opció, ‘online’

Tot i que hi ha l’opció de comprar les entrades de forma presencial, l’organització de les Decennals recomana fer-ho online, a través de la plataforma Codetickets, per l’agilitat i rapidesa que suposa i d’acord amb les mesures de prevenció de la Covid, a més a més d’evitar-se esperes i cues. Aquesta opció també es va activar ahir on els usuaris van poder fer la seva compra amb més celeritat.

D’altra banda, les entrades pels espectacles concrets que ara només es poden adquirir dins dels abonaments es posaran a la venda el proper 14 de desembre amb el mateix sistema.

Comentarios
Multimedia Diari