Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Caminada nocturna dissabte de Fontscaldes a Miramar

Es podrà veure la posta de sol des del cim de la muntanya, amb una copa de cava a la ma. I la jornada s’acabarà amb sopar

| Actualizado a 27 junio 2022 19:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Patronat Municipal d’Esports de Valls està preparant la novena edició de la caminada nocturna que té com a al·licient principal poder veure la posta de sol des del cim de Miramar. La caminada, que tindrà lloc aquest dissabte, preveu sortir de Fonstcaldes cap al vespre per pujar fins a dalt de Miramar a temps per poder contemplar la posta de sol amb una copeta de cava i, posteriorment, retornar a la pista poliesportiva de Fontscaldes, on la jornada es clourà amb un sopar amb pa torrat i llonganissa, i regat amb porrons de vi.

Ja es poden fer les inscripcions a través de la pàgina web www.pmevalls.cat o presencialment al Centre Esportiu el Fornàs. El preu de la inscripció és de 12 euros i inclou el sopar de cloenda, amb pa torrat, llonganissa i vi, de què gaudiran totes les persones que hi participin a la seva arribada a Fontscaldes, al final de la caminada. Hi ha opció de menú vegetarià i per celíacs, que cal sol·licitar al formalitzar la inscripció.

L’hora prevista de la sortida és tres quarts de vuit des de Fontscaldes. Les persones participants es dirigiran per darrera la pista poliesportiva, fins trobar el camí asfaltat que puja a Miramar, d’allà agafaran una pista que els conduirà al poble de Miramar. Tothom que ho desitgi, els quedin ganes i forces, podran arribar fins a la Creu de Miramar, on coincidiran amb la posta de sol darrera les muntanyes de la Conca de Barberà. Ja de nit, s’iniciarà el descens de retorn a Fonstcaldes amb l’ajut de frontals que aniran marcant el camí.

Aquesta caminada presenta un grau de dificultat tècnica.

Comentarios
Multimedia Diari