Campanya per trobar voluntaris per les Decennals de Valls

El tema ‘De deu en deu’ i un videoclip dels vallencs Figaflawas animen la gent jove a apuntar-se a fer les diferents tasques

| Actualizado a 19 noviembre 2021 15:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Acomodar el públic en espais escènics, donar un cop de mà en les exposicions, acompanyar artistes, participar en els actes religiosos o familiars. Aquestes són algunes de les tasques que desenvoluparan els voluntaris durant les properes Decennals de Valls.

Ara s’acaba d’iniciar la campanya per captar aquestes persones perquè formin part de l’organització de les festes. Els interessats poden omplir un formulari al web de les Decennals. «Animem a tothom a participar, és una manera d’implicar-se des de diferents àmbits», explica Olivia Martí, membre de la comissió de Voluntariat.

A part de les tasques esmentades, també s’incorporen voluntaris com a agents cívics, per informar i vetllar pel compliment de les mesures Covid. Les persones que s’apuntin rebran sessions de formació en seguretat, igualtat i prevenció.

Un dels perfils que es busquen és el de persones joves. Per això s’ha creat un tema musical i un videoclip amb l’objectiu de captar aquest públic. Es tracta de De deu en deu, dels vallencs Figaflawas. «Per a la nostra generació són unes festes molt esperades», diu Pep Velasco, integrant del grup.

Des de la comissió de voluntariat, de nova creació per aquestes Decennals, no s’han fixat un nombre límit de voluntaris. «El màxim que puguem. Això té un rerefons pedagògic. Volem donar valor al voluntariat amb persones que volen fer créixer la festa i ajudar», diu Olivia Martí.

Comentarios
Multimedia Diari